Coaching

Om ruimte te geven aan meer Wetenschap & Technologie Onderwijs, aan meer onderwijs gericht op vaardigheden zien wij dat er behoefte is aan persoonlijke begeleiding van leerkrachten en teams en ook voor specifieke workshops. Hieronder geven wij een selectie van de mogelijkheden als het gaat om professionalisering en bijscholing op het gebied van Wetenschap & Technologie Onderwijs en de 21eeeuwse vaardigheden?

Advies en hulp bij invoeren van W&T Onderwijs
Wil je met de school aan de slag met W&T Onderwijs. Stichting DOENK heeft een brede ercvaring met de persoonlijke begeleiding van school en leerkrachten bij deze missie. Daarbij kijken we altijd waar de school en het team staat. We sluiten aan op het bestaande currciculum en verdiepen dat met W&T inplaats van dat we van het team vragen om dit er (ook nog) bij te doen.

Wil je kennismaken: info@doenk.org
Kosten: op aanvraag

Teambegeleiding, maar dan anders
Mark & Yves is een dynamisch trainingsduo dat zorgt voor een connectie met de groep. Vanuit deze connectie laten ze iedereen graag kennismaken met nieuwe inzichten, nieuwe materialen, (nieuwe) talenten en elkaar. Zelf beleven is de beste methode om gedrag te veranderen. Dus verwacht geen PowerPoint presentatie waar je achterover geleund in een stoel naar kunt zitten luisteren. Maar zelf actief en creatief aan de slag! Samen maken we de workshops tot een succes en zorgen we voor maximale opbrengst voor de deelnemers.

Staat er geen workshop voor jou tussen, maar heb je wel een specifieke vraag rondom professionalisering W&T onderwijs? Wij kijken hier graag samen met jou naar en doen een voorstel op maat of helpen je verder binnen ons netwerk. Stuur een mail naar info@doenk.org en wij nemen contact met jou op.

 

Nog meer coaching en begeleiding: