Techniek Toernooi Midden NL

Het Techniek Toernooi is een nationale techniekwedstrijd voor leerlingen uit alle groepen van het primair onderwijs. In teams van maximaal vier werken de kinderen aan een technische opdracht. De wedstrijd begint op school of bij een buitenschoolse activiteit, en eindigt met een grote landelijke finale in het Nederlands Openluchtmuseum te Arnhem. Als voorbereiding op de landelijke wedstrijd zijn er in diverse provincies regionale competities.

Doel van het Techniek Toernooi is leerlingen uit het primair onderwijs wetenschap en technologie te laten ontdekken en ervaren op een inhoudelijke en betekenisvolle wijze die aansluit bij hun belevingswereld.

Er mogen bij de editie van 2016 per school twee teams per leeftijdscategorie meedoen. We hopen hiermee dat u als leerkracht meer ruimte kunt geven aan het enthousiasme van de leerlingen. In totaal kan uw school dus met maximaal 8 teams deelnemen. De inschrijvingen voor 2016 zijn nog niet geopend. Houd www.techniektoernooi.nl en www.doenk.org in de gaten voor updates.

Gespannen gezichten tijdens de prijsuitreiking

Gespannen gezichten tijdens de prijsuitreiking

 

Een ballonauto maken met Opitec

Een ballonauto maken met Opitec

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spannende Schaduw

Spannende Schaduw

Geef een reactie