Partnerships

De technologisering op de arbeidsmarkt is in de afgelopen jaren sterk gegroeid. Deze ontwikkeling vraagt om goed opgeleide wetenschappers en technici, voor nu en in de toekomst. Sinds de oprichting van DOENK zet de stichting zich in om middelbaar- en voortgezet onderwijs te ondersteunen met de invulling van W&T onderwijs. Om aan de steeds toenemende vraag te voldoen van goedopgeleide wetenschappers en technici op de arbeidsmarkt te voldoen. DOENK doet dit in nauwe samenwerking met schoolbesturen, onderwijsinstellingen en regionale overheden. Maar ook met het bedrijfsleven.

DOENK gaat graag in gesprek met bedrijven en organisaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan, en biedt diverse mogelijkheden en samenwerkingen op het gebied van sponsoring, co-creatie en partnerships.

Zo heeft DOENK samen met bedrijven zoals Vopak, Compass en Geerdink verschillende scholen ondersteund met robotica-sets, workshops voor leerkrachten en andere materialen. Deze ondersteuning heeft ervoor gezorgd dat deze scholen jaarlijks meedoen aan de FIRST® LEGO® League en trainingen van leerkrachten door deskundigen van DOENK.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden partnerships? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kuno Bakker.